Megújult az E-Napló

2017. április 20-tól megújult felülettel fogadja a tanárokat diákokat és szülőket a Szekszárdi I.Béla Gimnázium elektronikus naplója.

A tavaszi szünet alatt sokat változott az intézmény által használt napló szolgáltatás. Az egykori DINA már szeptembertől Neptun lett, míg áprilistól KRÉTA-nak hívhatjuk. Az átváltás során több diák is kétségbeesett a napló elérhetetlenségét tapasztalva, azonban már mindenki nyugodtan használhatja az friss rendszert. A szolgáltatás országos szintű, a karbantartások időpontját nem az intézmény határozza meg.

A KRÉTA az eddig megszokott címen, a http://ibela.e-naplo.hu/ címen elérhető, de akár a Bélap Online vagy az ibela.hu menüjéből is elérhető.

A firssítés következtében minden belépési adat alaphelyzetbe állt, így akinek egyedi jelszava volt, az is új generált jelszóval rendelkezik már.

A belépéskor a felhasználóneved az otkatási azonosítód (7-sel kezdődő), jelszavad a születési dátumod ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban (kötőjelekkel) – segít az átváltásban az ibela.hu híre.

A jelszavadat később megváltzoztathatod a profilod beállításainál.

Az E-Napló használata nem változott sokat. Az előző naplótól különbözik például az osztályzatok megjelenítésében, melyeknél már egyszerűen láthatjuk az átlagainkat.

A frissítés miatt érdemes az eddig megszokott e-Napló alkalmazást is lecserélni az okostelefonjainkon, ugyanis az új rendszerhez új applikáció is tartozik, melyeket az alábbi képekre kattintva érhettek el: