Megszületett a döntés az iskolaújságról

2017. szeptember 13-án tartotta alakuló ülését az I.Béla Sajtóosztály iskolaújság része. Az első foglalkozáson szó esett a Bélap jövőjéről, a szerevezet felépítéséről és az eddigi munkáról is. 

A három éve megújult Szekszárdi I.Bélap a mai napon egy újabb tanévre megalakult. Sajnos az idei tanévtől Bischofné Komlósi Viktória tanárnő már nem tanít a gimnáziumban, így a Bélapot is más viszi tovább. A 2017/2018-as tanévtől Tóth Bence tanár úr intézi az iskolaújság és az I. Béla Sajtóosztály ügyeit.

Az ülésen megalakult a szerkesztőség is, három főszerkesztővel az élen: Varga Lucával, Simon Boglárkával és Tölli Kamillával. Az I.Béla Sajtóosztály sajtófőnöke Varga Luca lett.

Miután 2014-ben ismét visszahozták az akkori alapítók a nyomtatott újságot, az idei évben megszületett a döntés: a Szekszárdi I.Bélap a jövőben nem ad ki nyomtatott újságot, az idei évtől az ONLINE felületre koncetrálnak. Ennek köszönhetően a Sajtóosztály Online részlege beolvadt az iskolaújságba.

A diákújság hamarosan megkezdi az évet, de elsőként toborzási kampányt indítunk. Várjuk minden kedves fotó-videó vagy újságírás iránt érdeklődő diákok jelentkezését, akik elszántak és a jövőben (vagy akár csak az iskolai éveik alatt) hasonló szakon szeretnének továbbtanulni. Jelentkezni lehet Tóth Bence tanár úrnál vagy hamarosan nyíló online jelentkezési felületünkön.