Megvannak a diákigazgató jelöltek, készül a diáknap

Jövő héten kezdetét veszi a tanév legizgalmasabb hete, a diákhét a Szekszárdi I.Béla Gimnáziumban. Összegyűjtöttük az események várható alakulását.

2017. október 23-27. között felpörögnek az események az I.Béla Gimnáziumban. Az őszi szünetet megelőző napokat megszínesítik majd a diákigazgató jelöltek kampányai, a szöcskesimogató és a hetet lezáró diáknap.

Nemzeti ünneppel kezdődik a hét, október 23-án iskolánk adja a városi műsort a 1956-os megemlékezésen.  Október 24-én, kedden elkezdődik a diákigazgató jelöltek kampánya.

Az idei évben három végzős osztály állított jelöltet, akikről október 26-án szavaz az intézmény. A 12.A osztály Angyal Balázst, a 12.B osztály Lakatos Dórát jelölte a diákigazgató címre. A 12.C osztály jelöltjének neve egyelőre nem kerül nyilvánosságra, később a kampány részeként kívánják bejelenteni. A diákigazgató választás menetéről, a jelöltekről és a kampányaikról az I.Béla Sajtóosztály felületein is foglalkozunk majd.

Csütörtökön (azaz október 26-án), délelőtt lezajlanak a diákigazgató választások a Gimnáziumi Diákönkormányzat vezetésével. Késő délután kezdődik a szöcskesimogató, ahol igazi elsőbélás tanulókká avatják a 9. évfolyamosokat a 11.-esek.

Pénteken kerül kihirdetésre a 2017/2018-as tanév diákigazgatója, ezután pedig kezdetét veszi a diáknap. A diáknapról a szervezők még nem sokat árultak el, azonban megtudtuk, hogy az idei évben különleges programokra számíthatunk. Reméljük, hogy az eddigi évekhez hasonlóan idén is jó hangulatban telik a diákhét.