Új diákigazgatót köszönthettünk – exkluzív interjú

Iskolánkban idén is megszervezték a diákigazgató választást, melyen minden osztályból indultak versenyzők az eddigi szokásokhoz híven. A nyertes kihirdetésére múlt héten került sor, a diáknapon (csütörtökön). Kajtár Ákos, a 12. C osztály jelöltje nyerte meg a választást. Fel is tettünk pár kérdést az új diákigazgatónknak.

Az első kérdésünk céljaival kapcsolatosak voltak, amiben elmondta, hogy nincs még kifejezetten összeállított programja, viszont van már egy-két terve az idei tanévre. Az egyik legfontosabb, és legnagyobb terve, hogy a büfében gyümölcsök is megtalálhatóak legyenek, melyről kampánya nagy része is szólt. Tervei közé tartozik még egy új szakkör létrehozása, mely egy autentikus cigányzene szakkör lenne. A szünetekben a diákok rádióelőadások formájában értesülhetnének programokról, és a közelgő eseményekről.

Második kérdésünk által megtudtuk milyennek érezte a kampányt, mennyire bízott a sikerében. Erős versenyként élte meg a választást. Meglepően érte a győzelem, a választás végéig nem hitt győzelmében, és ezért volt nagy öröm számára a szavazók bizalma. Már kilencedikes kora óta készült erre a pozícióra. Elmondása szerint, nem áll tőle messze ez a szerep, az elmúlt időben is próbált úgy viselkedni, cselekedni, ahogy az egy diákigazgatótól elvárható.

Az új diákigazgatónk hálás és köszöni osztályának, osztályfőnökének és szüleinek a támogatást, és köszöni a bizalmat és a szavazatokat is.