Diákigazolványok érvényességének meghosszabbítása a veszélyhelyzet alatt

id-card.jpgKedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a tanulók a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig vehetik igénybe az utazási kedvezményeket mind a 2019/2020. tanévben kiadott, mind a 2020/2021-es tanévben kiadott érvényesítő matricákkal. Azon tanulók, akik nem rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal, diákigazolvány helyettesítő igazolást tudnak igényelni a Titkárságon az utazási kedvezmény igénybevételéhez. A közlekedési szolgáltatók az igazolást elektronikusan (pl. mobilon felmutatva) nem, csak nyomtatott formában fogadják el. Az igazolások a kiállítástól számított 60 napig érvényesek, a lejárt érvényességű igazolással nem lehet igénybe venni az utazási kedvezményeket.

 

OKTV versenyek nem maradnak el

i

Kedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az OKTV versenyek iskolai fordulóit a középiskolákat szerdától érintő digitális munkarend bevezetése mellett is, a járványügyi intézkedések szigorú betartásával, a versenykiírásban megjelölt módon, a versenyzők személyes megjelenésével kell megtartani.

Kérjük a versenyzőket, hogy a verseny napján 11:45-kor jelenjenek meg az A/39-es terem előtt.

VÁLTOZÁS A KEZDÉS IDŐPONTJÁBAN!

A versenynaptár a versenyek időpontjával itt olvasható. Minden verseny 2020.11.16-ával kezdődően - a versenykiírásban megjelölt kezdési időponttól eltérően -12.00 órakor kezdődnek.

Sikeres versenyzést kívánunk!

ONLINE találkozó lehetőségei az I. BÉLÁBAN

Oktatási Hivatal Bázisintézménye 1.Béla felirat bejárat

 

 

Tájékoztató levél a Szekszárdi I. Béla Gimnázium felvételi tevékenységéről

 

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium és Kollégium az idén is nagy hangsúlyt fektet beiskolázási tevékenységére, hogy minél szélesebb körben tudja megismertetni képzési programjait, szolgáltatásait, illetve segíteni tudja a tovább tanuló diákokat a felvételi eljárás kérdésköreiben.

Nagyon fontos számunkra, hogy mindenki megfelelő információhoz jusson, ezért

Online Nyitott Kaput 2020. november 11. 17.00 órától,

Online Élő Roadshow programot 2020. november 13.,december 11., január 8.  9.30 - 10.00 óráig, továbbá

tetszés szerinti időpontban Online osztályfőnöki órákat ajánlunk az általános iskolák osztályfőnöki órái keretében vagy pályaorientációs napjukon.


 

Tájékoztató digitális munkarendre vagy alternatív egyéni munkarendre való áttérés esetére gimnáziumunk intézkedéseiről

Kedves Diákok!

Tisztelt Szülők!

Információkat adunk azokról  az intézkedésekről, amelyekkel felkészültünk a digitális munkarend átalakítására, ha szükségessé válik. ITT elérhető

Összefoglaljuk azokat a fontos tudnivalókat, elvárásokat, melyeket alkalmazni fogunk a digitális munkarendben. ITT elérhető

Támogatjuk azokat a tanulókat, akik azért hiányoznak igazoltan, mert részükre hatósági karantént írtak elő, vagy mert tartós betegségük  okán a vírusfertőzés szempontjából fokozottan veszélyeztetettek, és ezért  otthon kell maradniuk. ITT elérhető

Online Nyílt Napok a Budapesti Gazdasági Egyetemen

Kedves Diákok!
Kedves Érdeklődők!

 

Az idén rendhagyó módon online nyílt napokat hirdet a BGE. Céljuk, hogy a gazdasági tanulmányok iránt érdeklődő diákok első kézből tájékozódhassanak képzéseikről és a felvételi eljárásról.

A facebook esemény linkje: https://bit.ly/3lK79mF

 

Képzéseikről és a felvételi eljárásról részletes információ a https://uni-bge.hu/felveteli honlapon érhető el.

NKE HHK online nyílt nap

Kedves Diákok!
Kedves Érdeklődők!

 

Az idei évben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a járványügyi helyzetre való tekintettel nyílt napjait kizárólag online formában rendezi meg. November 27-én a Rendészettudományi Kar nyílt napját követhették online az érdeklődők, melyet ajánlunk az érdeklődők figyelmébe. A nyílt napról készült teljes felvétel ITT nézhető meg.

 

December 04-én a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar mutatkozik be, a nap programjai ITT érhetők el.

Várják az érdeklődő diákokat és szüleiket, tanáraikat pénteken a Facebook eseményen, ahol feltehetik kérdéseiket is a felvételit illetően.

Honvédségi tájékoztató

Kedves Diákok!
Kedves Érdeklődők!

 

Az egyre szigorúbb szabályozások miatt nincs lehetőség személyes tájékoztatók megtartására, ezért a   Magyar Honvédség a középiskolások/pályaválasztás előtt állók részére készített toborzó videót.

A link itt található:

https://youtu.be/5T2A3R0FxYc

https://drive.google.com/file/d/1Vz-PGJKunPbkOUlnt62Bf4oUSCdh9Rlj

 

Amennyiben kérdés merülne fel, kérem keressék fel az iroda toborzó kollégáit, akik állnak rendelkezésükre.

Tel: 0674 /510-158