Diákigazolványok érvényességének meghosszabbítása a veszélyhelyzet alatt

id-card.jpgKedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a tanulók a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig vehetik igénybe az utazási kedvezményeket mind a 2019/2020. tanévben kiadott, mind a 2020/2021-es tanévben kiadott érvényesítő matricákkal. Azon tanulók, akik nem rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal, diákigazolvány helyettesítő igazolást tudnak igényelni a Titkárságon az utazási kedvezmény igénybevételéhez. A közlekedési szolgáltatók az igazolást elektronikusan (pl. mobilon felmutatva) nem, csak nyomtatott formában fogadják el. Az igazolások a kiállítástól számított 60 napig érvényesek, a lejárt érvényességű igazolással nem lehet igénybe venni az utazási kedvezményeket.

 

OKTV versenyek nem maradnak el

i

Kedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az OKTV versenyek iskolai fordulóit a középiskolákat szerdától érintő digitális munkarend bevezetése mellett is, a járványügyi intézkedések szigorú betartásával, a versenykiírásban megjelölt módon, a versenyzők személyes megjelenésével kell megtartani.

Kérjük a versenyzőket, hogy a verseny napján 11:45-kor jelenjenek meg az A/39-es terem előtt.

VÁLTOZÁS A KEZDÉS IDŐPONTJÁBAN!

A versenynaptár a versenyek időpontjával itt olvasható. Minden verseny 2020.11.16-ával kezdődően - a versenykiírásban megjelölt kezdési időponttól eltérően -12.00 órakor kezdődnek.

Sikeres versenyzést kívánunk!

ONLINE találkozó lehetőségei az I. BÉLÁBAN

Oktatási Hivatal Bázisintézménye 1.Béla felirat bejárat

 

 

Tájékoztató levél a Szekszárdi I. Béla Gimnázium felvételi tevékenységéről

 

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium és Kollégium az idén is nagy hangsúlyt fektet beiskolázási tevékenységére, hogy minél szélesebb körben tudja megismertetni képzési programjait, szolgáltatásait, illetve segíteni tudja a tovább tanuló diákokat a felvételi eljárás kérdésköreiben.

Nagyon fontos számunkra, hogy mindenki megfelelő információhoz jusson, ezért

Online Nyitott Kaput 2020. november 11. 17.00 órától,

Online Élő Roadshow programot 2020. november 13.,december 11., január 8.  9.30 - 10.00 óráig, továbbá

tetszés szerinti időpontban Online osztályfőnöki órákat ajánlunk az általános iskolák osztályfőnöki órái keretében vagy pályaorientációs napjukon.


 

Tájékoztató digitális munkarendre vagy alternatív egyéni munkarendre való áttérés esetére gimnáziumunk intézkedéseiről

Kedves Diákok!

Tisztelt Szülők!

Információkat adunk azokról  az intézkedésekről, amelyekkel felkészültünk a digitális munkarend átalakítására, ha szükségessé válik. ITT elérhető

Összefoglaljuk azokat a fontos tudnivalókat, elvárásokat, melyeket alkalmazni fogunk a digitális munkarendben. ITT elérhető

Támogatjuk azokat a tanulókat, akik azért hiányoznak igazoltan, mert részükre hatósági karantént írtak elő, vagy mert tartós betegségük  okán a vírusfertőzés szempontjából fokozottan veszélyeztetettek, és ezért  otthon kell maradniuk. ITT elérhető

Pannon Egyetem Mérnöki Kar - Virtuális Nyílt Nap

Kedves Diákok!

 

A Pannon Egyetem Virtuális Nyílt Napokon a Mérnöki Kar is bemutatkozik, melyben sok segítséget kaphattok a továbbtanulással kapcsolatos döntéseitek meghozatalában.

A "Fejlesszük együtt a jövőt!" című online rendezvény 2020. december 1. 20:00-20:45 között kerül megrendezésre, melyre szeretettel várják az érdeklődő diákokat, szüleiket és tanáraikat is.
 
Az eseményre az alábbi linken keresztül lehet regisztrálni:
https://mk.uni-pannon.hu/index.php/felvi

Facebook eseményüknél a fontos információk mellett a résztvevők is bemutatkoznak:
https://www.facebook.com/events/1722687934546250/?active_tab=discussion

Virtuális Nyílt Napok a Pannon Egyetemen - Gazdaságtudományi Kar

Kedves Diákok!

A november 30. és december 9. között megrendezésre kerülő Virtuális Nyílt Napok első napján lehetőségetek lesz megismerkedni a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karával, melynek programja az alábbi időrendben fog alakulni:

20:00-20:05 Egyetemi köszöntő – Előadó: Gombás Kornél
20:05-20:15 Élmény. Lehetőség. Karrier. Bemutatkozik a Gazdaságtudományi Kar. – Előadó: Liska Fanny
20:15-20:25 Pillants be a gazdaságtudományba! – Szakmai előadás: Westeros urai vs mai vezetők – A kváziközépkor tanulságai a vezetésben – Előadó: Szentes Balázs
20:25-20:35 Együttműködő partnerünk, az ExxonMobil előadása – Előadó: Szaló Piroska
20:35-20:45 Felvi GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések felvételivel kapcsolatban – Előadó: Fehér Patrícia és Fux Marcell hallgatók

A virtuális nyílt napról bővebb információ ezen a linken érhető el: https://felveteli.gtk.uni-pannon.hu/virtualis-nyilt-nap/

2020.11.27. tanítási nap lesz

Kedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket,
hogy gimnáziumunk Pályaorientációs napját
2021 januárjában tartjuk, ahol bővebb tájékoztatást nyújtunk számotokra a továbbtanulás lehetőségeiről, kínálatáról.

Ezért 2020. november 27-én (pénteken) rendes tanítási nap lesz.

Álláshirdetés rendszergazda munkakör betöltésére

rg.pngKedves Érdeklődő! 

Szeretne Ön is a Szekszárdi I. Béla Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola élettel teli, dinamikus csapatának tagjává válni?

2020. november 21-én megjelent a Közigállás.hu weboldalon a Szekszárdi I. Béla Gimnázium álláshirdetése rendszergazda munkakör betöltésére.

A pályázati kiírás megtekinthető az alábbiakban:

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. december 7.
A pályázat elbírálásának határideje: 2020. december 10.

Pedagógus végzettséggel rendelkező pályázó esetén a bérezés az annak megfelelő fizetési osztály alapján történik.

A pályázati kiírásokkal kapcsolatosan további információt Hajós Éva intézményvezető nyújt, a +36 30/595-7844-es telefonszámon.