Álláshirdetés gondnoki pozíció betöltésére

gndnkA Szekszárdi I.Béla Gimnázium és Kollégium keresi az új gondnokát!

Várjuk az önálló munkavégzésre vágyó, feladatkörében önálló döntésekben helytállni tudó, jó szervező és kommunikációs képességű, tulajdonosi szemléletű ingatlan-kezelésre képes leendő munkatársunk jelentkezését határozatlan idejű, közalkalmazotti jogviszonyba. Aki érdeklődik, keresse az intézmény igazgatóját a 30 595-7844-es számon, e-mailben az ibelagimnazium@belamail.hu címen, vagy személyesen július 23. után a gimnázium épületében.

Álláshirdetés takarító pozícióba

takKedves Érdeklődő!

Gimnáziumunk határozatlan idejű, 8 órás közalkalmazotti jogviszony betöltésére keresi takarító csapatának új tagját.

Ha elég talpraesettnek érzi magát ahhoz, hogy munkájával Ön is hozzájárulhasson a gimnázium kulturált környezetének, tisztaságának fenntartásához, az alábbi elérhetőségek valamelyikén most lehetősége nyílik jelentkezni:

  • E-mailben az ibelagimnazium@belamail.hu címen,
  • telefonon Hajós Éva intézményvezetőnél a +36 30/595-7844-es telefonszámon,
  • jelentkezési anyagának (fényképes szakmai önéletrajz, (motivációs levél), 90 napnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány) személyes leadásával gimnáziumunk titkárságán.

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Álláshirdetés: Oktatástechnikust keresünk!

okttechKedves Érdeklődő!

A 2017/2018. tanév lezárultával évtizedek óta közösségünket gyarapító és támogató oktatástechnikus kollégánk is megkezdi nyugdíjas éveinek töltését, így most rendkívüli lehetőség nyílik e sokrétű munkakör betöltésére.

Szeretne Ön is a Szekszárdi I. Béla Gimnázium élettel teli, dinamikus csapatának tagjává válni?

2018. június 13-án jelent meg a Közigállás.hu weboldalon a Szekszárdi I. Béla Gimnázium oktatástechnikus álláshirdetése, ahol a munkakörrel, pályázattal kapcsolatos további információ is megtalálható, az alábbi hivatkozáson.

A pályázati kiírással kapcsolatos bővebb tájékoztatást Hajós Éva intézményvezető nyújt a +36 30/595-7844-es telefonszámon.

Végső búcsú Péter Mihály tanár úrtól

2018. július 13-án Végső búcsút vettünk Péter Mihály tanár úrtól, gimnáziumunk nyugalmazott magyar-történelem szakos tanárától, aki 1981-től tíz éven át az intézmény igazgatója is volt.

Karizmatikus személyiségének emléke feledhetetlen volt tanítványai és kollégái számára. Gimnáziumunk névadóját, Árpád-házi I. Bélát bemutató, általunk gyakran idézett írásával az őt személyesen nem ismerő bélások életének is része lett és marad.

Köszönjük, Tanár Úr!

pm

 

Interrail vasúti bérletet nyerhetnek a pályázók 255 Euró értékben.

vasutas

Kedves (Végzős) Diákok!

Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy európai uniós pályázatra, ami azoknak szól, akik 1999. július 2 és 2000. július 1. között születtek.

Interrail vasúti bérletet nyerhetnek a pályázók 255 Euró értékben.

Előreláthatólag 287 vasúti bérletet nyerhetnek pályázat útján magyar állampolgársággal rendelkező 18 évesek.