Ösztöndíj és mentorálási támogatás hátrányos helyzetű tanulóknak – Útravaló Ösztöndíjprogram

Kedves Diákok!utravalo

 

 

 

Megjelent a 2018/2019. tanévre vonatkozóan az „Ösztöndíj és mentorálási támogatás hátrányos helyzetű tanulóknak – Útravaló Ösztöndíjprogram”.

Ha szeretnél tanulóként részt venni benne, szükséged lesz egy tanár mentorra, akivel a tanév folyamán együttműködsz a pályázat alapján.

SNI, BTMN foglalkozások

logo_sniKedves Diákok és Kollégák!

A sajátos nevelési igényről (SNI) vagy a tanulási nehézségről (BTMN) szóló határozatok alapján fejlesztő foglalkozásokra osztottuk be az ezekkel a felmentésekkel rendelkező tanulókat. Az órarendben ugyanolyan foglalkozásnak számítanak, mint a kötelező tantárgyi órák. Erről gimnáziumi (igazgatói) határozattal rendelkezik minden érintett.

A táblázatot itt tekintheted meg.

Szekszárdi UFC Ovi Foci - Közösségi szolgálat

Kedves Diákok!

A Szekszárdi UFC sportegyesület a 2018-2019-es tanévben ismét edzés lehetőséget kínál az ovis lányok és fiúk számára. A labdarúgó foglalkozások 10 -12 gyermek részvételével zajlanak a programban részvevő óvodákban. A gyermekek képzését (a Szekszárdi UFC NB III-as felnőtt labdarúgóiból kiválasztott) a korosztályt jól ismerő, felkészült, fiatal edzők végzik.

ufc_foci

 

Autómentes napok!

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Szekszárdi Klímakör és a Zöldtárs Környezetvédelmi

automentes

Közhasznú Alapítvány "Autómentes napokat" szervez Szekszárdon:

  • 2018. szeptember 19-én (szerda) 14:30 órától az Iskolások,
  • 2018. szeptember 22-én (szombat) 9:00 órától a Családok részére.

Az akció célja, hogy ezeken  a napokon a városban érzékelhetően csökkenjen a gépjárműforgalom. Helyette a diákok és a szülők menjenek gyalogosan, vagy aki teheti kerékpárral, illetve a helyi buszjáratokkal.