Határtalan tanulmányút

Szeptember 27-e és október 1-je között az I. Béla Gimnázium 27 fős diákcsapata Erdélyben járt a Határtalanul program keretében. A diákok az Erdélyben eltöltött 5 nap alatt megismerkedtek az Erdélyi-medence nyugati felének természeti, történelmi és néprajzi értékeivel. Jártak többek között Kolozsváron, Válaszúton, Torockón, Gyulafehérváron és Aradon is. Nagy kihívást, de annál is nagyobb élményt jelentett a Tordai-hasadék és a Székelykő megmászása. A 27 fős diákcsapat és kísérőik (Somogyvári Orsolya tanárnő, Barocsai Zoltán tanár úr és Tóth Bence tanár úr) számára felejthetetlen élményt nyújtott ez a csodálatos utazás.

Készülés az érettségire

a

Kedves Diákok!

Minden évben, az érettségire felkészülés részeként PRÓBAÉRETTSÉGI-t szervezünk a tanév II. félévében a végzős diákoknak és a tavaszi érettségi vizsgaidőszakban előrehozott érettségire jelentkező tanulók számára.

Az értékelés a témazáró dolgozatok értékelését követi, a dolgozatok javítása és minősítése az érettségi dolgozatokénak felel meg.

A próbaérettségi időpontok a 2021/2022. tanévben:

MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM: 2022. február 18. (péntek)

közép szint: 7:45 –11:45

Versszínházi előadás

Petőfi Sándor életéről, költészetéről

turek

Kedves Diákok!

2021. október 11-én (hétfőn) 18 órakor a Bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központ színháztermében A Szőlőszem Versszínházi monodráma Petőfi Sándor életéről és költészetéről kizárólag versei felhasználásával.

A további részletekről érdeklődjetek osztályfőnökötöktől.

Kormányablakbusz érkezik gimnáziumunkba

Kedves Diákok!   kormányablak

"Házhoz visszük az ügyintézést" felhívással ismét Kormányablakbusz érkezik gimnáziumunkba 2021. 10. 13-án (szerdán). 13.00-16.00 óra között lehetőség nyílik az alább felsorolt ügyek intézésére. Kérjük, hogy éljetek a lehetőséggel, ha szükségetek van rá.

Intézhető ügyek:

14 év feletti diákok ügyfélkaput regisztrálhatnak, továbbá

a lejárt okmányok cseréje:
személyi igazolvány,
útlevél,
jogosítvány,
forgalmi engedély,
lakcímkártya,
diákigazolvány,
védettségi igazolvány

 

KABbusz_plak%C3%A1t_Szd_I_B%C3%A9la.pdf