Kikérjük a diákok és szülők véleményét

Tisztelt Szülők!  Kedves Diákok! 

Elkészült a Házirend módosítása. A módosítási javaslatok ide kattintva tekinthetők át.        

A járványügyi tiltó rendelkezések miatt véleményüket KRÉTA üzenetben vagy az ibelagimnazium@belamail.hu címre küldött e-mailben küldhetik el.

A Szülői Munkaközösség, a DÖK és az Intézményi Tanács véleményét KRÉTA kérdőívben kérjük ki, 2021.január 26-án éjfélig. 

A nevelőtestület január 27-én tart online értekezletet a módosítások, javaslatok megvitatásáról, majd ezt követően szavaz a módosítások elfogadásáról.

Kérjük, segítse véleményével a módosítások megvitatását. 

Hajós Éva igazgató 

 

Emlékezzünk együtt!

 

A magyar kultúra napja (január 22.)

Emlékezz meg a magyar kultúra napjáról A Himusz regényes története című film megtekintésével!

 https://kultura.hu/dokumentumfilm-keszult-a-himnusz-regenyes-torteneterol/   (32 perc)!

Teszteld a magyar kultúrával kapcsolatos ismereteidet (és azt is, hogy mit jegyeztél meg a filmből)!

TÁJÉKOZTATÓ a kijavított központi írásbeli dolgozatok megtekintéséhez és a dolgozat értékelésére vonatkozó észrevétel benyújtásához

  1. A 2021. január 23-án írt és kiértékelt  dolgozatok megtekintését és az értékelő lapok átvételét a vizsgázók és szüleik (törvényes képviselőik)  számára  az I. Béla Gimnáziumban

2021. január 27-én 8 – 16 h között I. emeleti tantermeiben biztosítja.

Mindenki biztonságban lesz - Központi írásbeli vizsgákkal kapcsolatos tájékoztató

Kedves Felvételiző! mici

Az alábbi információk, intézkedések célja, hogy Ti, vizsgázók, valamint a gimnázium tanárai, dolgozói egészségét védjük, és valamennyien biztonságban érezhessük magunkat. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a járványhelyzetben előírt, megfelelő szabályokat mindenki tartsa be.

ELTE Informatikai Kar Nyílt Nap 2021.01.28.

Kedves Diákok!
Kedves Érdeklődők!

 

Az ELTE Informatikai Kar nyílt napot tart, melynek plakátja ITT érhető el, valamint továbbítom az egyetem által küldött levelet:

Ezúton tisztelettel meghívjuk a továbbtanulni vágyó, képzésünk iránt érdeklődő diákokat az ELTE Informatikai Kar online Nyílt Napjára

  

Időpont: 2021. január 2815 óra 

Helyszín: Idén a járványügyi helyzetre való tekintettel online formában 

  

A Nyílt napon a diákok részletes tájékoztatást kapnak szakjainkról, szakirányainkról, az ösztöndíjakról és a szakmai fejlődési lehetőségekről. Bepillantást nyerhetnek a tanszékeken folyó kutatásokba, projektekbe, megismerkedhetnek az oktatókkal, érdekes előadásokon, interaktív foglalkozásokon vehetnek részt.  

 

Idén minden eddiginél több program lesz elérhető az online rendezvényen, szó lesz többek között a kvantumszámítógépekről, az önvezető autókról, a háromdimenziós rekonstrukciós képekről, a startup építésről, megtudható mire jó a titkosítás, de bepillantás nyerhető a szoftveróriások világába is, lehetőség nyílik egy menekülős játék programozására is. A kiemelt eseményen a Kar ipari partnerei szintén képviseltetik magukat. 

Online Nyílt Hetek az ELTE BTK-n január 25-től

Kedves Diákok!
Kedves Érdeklődők!

 

Továbbítom az ELTE Online Nyílt Hetekre való meghívót, melyhez a csatolt fájl ITT érhető el:

 

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán 2021. január 25. és február 5. között Online Nyílt Heteket tartunk, melyet szeretnék szíves figyelmükbe ajánlani. Programjainkon a diákok tájékozódhatnak alapszakos kínálatunkról, a BA-s és a tanárszakos képzési rendszerről, továbbá a BTK-n elérhető hallgatói szolgáltatásokról, nemzetközi lehetőségekről, valamint az Oktatási Hivatal munkatársa jóvoltából a felvételi rendszerről.

 

Minden szakunkhoz kapcsolódóan részt vehetnek a diákok úgynevezett mintaórákon, melyek valós egyetemi óráink mintáira épülnek fel. A mintaórák végén lesz lehetőségük feltenni a kérdéseiket is, illetve a szakokhoz kapcsolódóan külön tájékoztatókat is tartunk.