Felhívás

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!rotary

A Rotary Club Szekszárd egyéni kérelem útján támogatni kíván olyan szekszárdi középiskolában tanuló hátrányos helyzetű, kimagasló tehetségű és kreativitású fiatalokat, akiknek szakmai fejlődésükhöz, tudásuk gyarapításához támogatásra van szükségük.

Ha érdekel itt megtekintheted a kérelem további feltételeit.

A kérelem beadási határideje: 2019. november 30. (szombat)

Tájékoztató a középiskolai nyelvtanulási programról

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Örömmel osztjuk meg az információt a külföldi középiskolai nyelvtanulási programról, melyen 9. és 11. évfolyamos tanulók vehetnek részt. A legfontosabb tudnivalókért klikk ide Ez egy repülőgép

Szülői értekezleten már felmérjük az előzetes igényeket.

2019. szeptember 23-27. között várjuk vissza az előzetes igényfelmérő lapokat, az osztályfőnöknek kell eljuttatni. Akinek nincs, kérjen az osztályfőnökétől vagy töltse le innen.

 

Megyei matematika verseny

Kedves Diákok!sdf

Baranya, Somogy, Tolna és Zala megyék matematika tehetséggondozó szervezetei közösen, minden év őszén megyei, ill. regionális középiskolai matematika versenyt szerveznek közösen.
A verseny iskolai fordulójának időpontja: 2019. november 4-én, hétfőn 14 órától 17 óráig.
A versenyen várnak/várunk minden matematikából 4-es és jeles tanulót.

IV. PROGRACE

Kedves Diákok!

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a IV. PROGRACE programozó versenyt, amely a Pécsi Tudományegyetem és Informatikai Karán kerül megrendezésre. A versenyt a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem közösen szervezi. Részletek és jelentkezés: https://prograce.hu

prograce

Nyitok

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!nyitok

Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) a magyarországi innovatív felnőttképzés úttörőjeként egyedülálló tanulási lehetőséget biztosít a 16 és 64 év közötti magány személyek részére. Olvasd a részleteket itt.