Tájékoztató az egyénileg választható tanórák folytatásáról, módosításáról a 11. évfolyamosok számára

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A 11. évfolyam tanulói a 11. évfolyamra vonatkozó iegyénileg választott tantárgyaik tanulását a 12. évfolyamon folytatják. A 12. évfolyamra vonatkozó egyénileg választott tanórák módosítása  igazgatói engedéllyel lehetséges.

Azok a diákok, akik az egyénileg választott tanóráikat a 2020/2021. tanévre vonatkozóan módosítani szeretnék, kérelmet kell benyújtaniuk 2020. június 15-ig. Módosító kérelmet elektronikusan az ibelagimnazium@belamail.hu címre küldve vagy papír alapon a gimnázium titkárságára eljuttatva lehet benyújtani a fenti határidőig. 2020. június 15. után beérkezett kérelmeket nincs módunkban elfogadni. A módosítás elfogadása különbözeti vizsgával jár, melyet az augusztus végi javítóvizsgák időszakában szervezünk meg. Sikeres különbözeti vizsga szükséges a módosított képzés megkezdéséhez. Az iskola ez esetben nem pótolja a korábbi évfolyamon elmaradt órákat a tanuló számára.

Azon tanulók választása, akik a 11. évfolyamon 2020. június 15-ig nem nyújtanak be módosítási kérelmet a 12. évfolyamra (vagy a különbözeti vizsga követelményeit nem teljesítik), érvényben marad.