Kollégiumi étkezés

Tanulóink részére kötelező jelleggel napi háromszori étkezést biztosítunk. Az étkezés igénybevétele diákigazolvánnyal vagy lakcímkártyával történik.

Térítési díjak (az árak az Áfa-t tartalmazzák):
Kedvezményre nem jogosult kollégista esetében 
a reggeli 228, az ebéd 407, a vacsora 268 Ft.
50% kedvezményre jogosult kollégista esetén a reggeli 114, az ebéd 204, a vacsora 134 Ft.
Az ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkeztetést a 1997. évi XXXI. törvény, 328/2011. (XII.29.) Kormányrendelet, 2015. évi LXIII. törvények vonatkozói pontjai az alábbiak szerint szabályozzák.
Ha a családban egy, ill. kettő eltartott gyermek van, a befizetendő étkezési térítés mértéke 100%, a tanuló kedvezményre nem jogosult.
Három vagy több gyermekes családoknál nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló 50%-os kedvezményre jogosult. Amennyiben a gyermek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, a támogatás szintén 50%-os. Ez esetben kérjük, hogy a jegyzői határozat másolatát behozni szíveskedjenek.
Tartós beteg vagy fogyatékos gyermek esetén nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló 50%-os kedvezményre jogosult. Nevelésbe vett gyermek esetén 9-12. évfolyamon nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló 100%-os kedvezményre jogosult.
Utógondozói ellátásba vett gyermek esetén 9. osztálytól nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló 100%-os kedvezményre jogosult.
A támogatások figyelembe vételéhez kérjük a jogosultság alátámasztására szolgáló dokumentum másolatát az ügyintézőnek bemutatni.

Vélemény, hozzászólás?