“Légy önmagad, mindenki más már foglalt” – ingyenes, önismereti tábor

Kedves Kollégisták! 

Egy vissza nem térő lehetőséget kínál nektek a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány. Nyáron ingyenes, önismereti táborban vehetsz részt, ha 9-11. évfolyamos (10-18 éves) tanuló vagy, a természettudományokban és/vagy a művészetek valamely területén vagy tehetséges; pályázol, és beválogatnak (idén 40 fiatal számára tudják ezt biztosítani).
A sikeres pályázók számára az alapítvány az egyhetes ingyenes táborozás (szállás, étkezés, tematikus önismereti és tehetségfejlesztő programok) lehetőségét biztosítja.
Az önismereti tábor időpontja:  2019. július 7-13.
A tábor helyszíne: KEFAG Vackorvár Erdei Iskola, Kecskemét – Hetényegyháza (honlap).
Táborunkban a „Hogyan legyek önmagam egy közösségben?” – kérdést járjuk körül. Fókuszban a Kapcsolat -Kommunikáció- Konfliktus témaköre.
„Itt játszva érti meg a gyermek, hogy mi az igazán fontos. A Messzehangzó az alap élethez való feltételeket tanítja meg nekünk, mint: barátság, egyetértés, szeretet. Büszkén merem állítani, hogy ez az a tulajdonság, amivel a Messzehangzó egyedül bír!“ (Nikolics Patrik, 14 éves táborozó)
A 2019-es tábori pályázat és részletes kiírása az alapítvány honlapján elérhető. A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. április 14.
A tábori helyet elnyerő pályázókat e-mailben (külön kérés esetén más módon is) 2019. május 20-ig értesítik.

Amennyiben kérdés merül fel, szívesen segítünk nektek. Keressétek Szügyi Hajnalka kollégiumvezetőt és Dr. Buri Antalné AJKP mentálhigiénés szakember.

Vélemény, hozzászólás?