Digitális munkarend a kollégiumban

Kedves Kollégisták! Tisztelt Szülők!

Kollégiumunk is alkalmazkodik a tantermen kívüli digitális munkarendhez.

A kollégium nevelőtanárai segítenek Nektek ebben a helyzetben is. A csoportvezető tanáraitokkal most is meg tud valósulni az egyéni törődés még inkább egyénre szabottan, velük és a kollégiumi nevelőtanárokkal is felvehetitek a kapcsolatot a tanuláselsajátítás megsegítése céljából.

Arra kérem a kollégistákat, hogy keressétek meg a kollégiumi nevelőket emailen (a kollégiumi KRÉTA (https://klik036394002.e-kreta.hu) faliújságján megtaláljátok az email-címeket), telefonon, facebookon 8 és 16 óra között, kérjetek tőlük tantárgyi segítséget. A segítségnyújtás érdekében a kollégiumi nevelőnek vagy azonnal, vagy időpontot egyeztetve kell elektronikus úton segítséget nyújtani.

A kollégiumi nevelők szakos ellátottsága a következő: magyar nyelv és irodalom 1 fő, etika 2 fő, történelem 2 fő, földrajz 2 fő, angol nyelv 1 fő, ének-zene 1 fő. Ezeken a tantárgyakon kívül tudunk még segíteni biológia, matematika, német nyelv, fizika és a kémia tantárgyakból. Amennyiben nem tudjátok, kit milyen tantárgyi problémával kell megkeresnetek, akkor keressétek meg a csoportvezetőtöket vagy Szügyi Hajnalka kollégiumvezetőt, és segítenek nektek megtalálni azt a tanárt, aki célzott tantárgyi segítséget tud nektek nyújtani.

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium tanulószoba rendszerében (moodle) a csoportvezetők elkészítették a tematikus csoportfoglalkozások kurzusaikat, illetve a kompetenciafejlesztő foglalkozásokat (szövegértés, logikai és szociális kompetenciafejlesztés, életpálya-építés). Itt hetente egy-egy újabb témával ismerkedhettek meg úgy, hogy hetente 20 percet kell erre szánnotok.

Jó munkát, hasznos együttműködést és jó egészséget kívánok mindenkinek.

Szekszárd, 2020. március 19.

Szügyi Hajnalka kollégiumvezető

Vélemény, hozzászólás?